31. heinäkuuta 2010

Piknikille piknikille!

Olen haaveillut kunnollisesta ja nätistä piknik-viltistä, sellaisesta joka on söpö ja jonka kanssa on kiva mennä puistoon tai vaikka rannalle. Tähän asti piknik-viltin virkaa on toimittanut milloin mikäkin kaikenkirjava pyyhe tai viltti, mutta nyt minulla on vihdoin ihan oikea söpö piknik-viltti!


En tiedä milloin ehdin piknikille, mutta on kiva olla piknik-viltti kaiken varalta! Ja aika mukava se on ollut parveke-käytössäkin. :)



Sininen fleece on vanha viltti, joka on jo käytössä nyppyyntynyt niin että oli omiaan jatkamaan elämäänsä piknik-alustana. Leikkasin vain hapsut pois ja ompelin toiseksi puoleksi nättiä kukkakangasta, jonka pelastin Eurokankaan alesta. Tällähän naamioituu hienosti nurmikkoon!


Lähdin eurokankaaseen ajatuksissani enemmänkin jotain sinistä ja ruudullista, siis ihan perinteistä piknik-meininkiä, mutta tuon kukkakankaan nähtyäni se oli menoa! Se oli vaan jotenkin niin ihanaa ja retroa että ihastuin siihen aikalailla, ja kivastihan sekin sopi tuon fleecen kanssa. :)

Nyt saan ainakin syödä evääni aina kukkakedolla, sama missä sitten retkeilenkin!

11 kommenttia:

  1. Suloinen!
    Itsellänikin on suunnitelmissa tehdä jonkinlainen picnicviltti, paloista kylläkin. =) Täytyy katsoa jos saan aikaiseksi...

    VastaaPoista
  2. Kiitos Melinda! :) Itsekin olin ensin ajatellut jonkinlaista palapeittoa muutamasta yhteensopivasta kankaasta, mutta kun löytyi noin ihana ja juuri sopivankokoinen pala alelaarista niin tulikin tuollainen. :)

    VastaaPoista
  3. Hieno löytö tuo kukkakangas, ensisilmäyksellä ajattelin heti sen olevan kirpparilöytö. Sitten kun miulla on joskus oma piha, aion myös tehdä itselleni yhtä hienon makoiluviltin. (Meidän parvekkeella ei juuri löhöilytilaa ole...)

    VastaaPoista
  4. Onpas nätti viltti! Kankaassa on ihanat värisävyt ja kuviointi.

    VastaaPoista
  5. Ihana viltti! Kyllä tuollaisella kelpaa loikoilla. :) Kangas oli kyllä mainio löytö.

    VastaaPoista
  6. Kiitos kiitos! :) Tykkään kyllä tuosta kuvioinnista ja sävyistä niiiin paljon. Melkein tekisi mieli levittää tuo viltti olohuoneen lattialle ja viettää tässä piknikiä. :D

    VastaaPoista
  7. Ooh miten upea ja vielä lempiväriäni

    VastaaPoista
  8. Kiva viltti! Tuossa kukkakankaassa on kyllä sitä jotain... :D

    VastaaPoista
  9. Kiitos! Sitä siinä just on! :D

    VastaaPoista