31. elokuuta 2017

Taskumekko

Yhteistyössä NOSH / kankaat saatu




Odotin kovasti syksyn Noshin uutuuskankaita, ja toivoin että joukossa olisi tummaa luumua tai viininpunaista. Ne nimittäin ovat mun värejäni, joissa viihdyn hyvin - mustan ohella. ;) Eipä varmaan ollut siis vaikea arvata, että eka syysmekkoni syntyi luumunpunaisesta Suhasu- jerseystä. Tämä kangas on päällä aivan ihanaa, ja printti on kivan eläväinen olematta kuitenkaan levoton, vaikka kuvio onkin pientä.

Tein mekon Ehta- kaavan pohjalta, mutta levensin helmaa ja lisäsin mekkoon paikkataskut. Pääntie on kantattu mustalla resorilla niin, että resoria näkyy oikealle puolelle vain pari milliä. Hihoista tein vajaamittaiset, ja lisäsin hihansuihin mustat resorit. Paikkataskut tein yksivärisestä mustasta trikoosta, ja ne tuovatkin kivasti ilmettä muuten tosi simppeliin mekkoon. Helmassa on pituutta sen verran, että tää menee paksujen sukkahousujenkin kanssa syksyllä ja talvella, mutta toimii myös leggareiden kanssa.



Mekon lisäksi hurautin kankaasta pienen tuubihuivin, joka on puoliksi musta ja puoliksi Suhasu-printtiä. Huivin kanssa käytettynä näyttää kuin mekossa olisi kaulus (joskin mekon pääntie on sen verran avara että huivikin olisi saanut olla hieman vielä isompi), ja kauluksen väriä voi vaihtaa huivia kääntämällä.



Tästä tuli kyllä kiva, just sellainen jossa tunnen oloni kotoisaksi. :) Kai se on hyväksyttävä, että kesä on nyt ohi - ja aloittaa syysvaatteiden tehtailu.

4 kommenttia:

  1. Annika, vau!! Tää on tosi hieno, kangas on todellakin sua 😊. T. Marika

    VastaaPoista
  2. Tää sama kangas oottaa minullakin :) Kaunis ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hanna! :) Kiva nähdä mitä sä saat tästä kankaasta aikaan! :)

      Poista