1. syyskuuta 2010

Ikean tuliaiset

Nyt sain vihdoin kuvailtua niitä Ikean ostoksia. :)

Isoimmat ja parhaimmat löydöt oli vihreä pörrömatto joka kuvissa jo vilahtikin, sekä olkkarin iso lamppu.


Tämä lamppu on muovia, mutta näyttää ihan lasiselta. Hintaa oli huimat 15 euroa, mutta tää on just sellanen jollasta on etsiskelty. :)



Lasipurkki taisi maksaa 2 euroa, siihen jo dymosin tekstin "makeiset", mutta kattoo nyt tuleeko se makeisia sisäänsä saamaan. Turkoosi kaadin maksoi 7 euroa, joten mukaanhan sekin lähti.


Peltipurkkeja rakastan niin paljon, että olisi ollut suuri ihme mikäli en olisi näihin sortunut. :D Hintaa kai 3 euroa kolmen purkin setillä. :D


Pursotinsetillä oli hintaa 4-5 euroa. En ole vielä kokeillut miten käytännössä toimivat, mutta eiköhän ne ihan hyvin. :) Jääpalamuotti kustansi euron, ja lähinnä konvehtimuotiksi ostin.. :)


Paperilokerikko tuo toivottavasti toimivuutta kaikkien koulupapereiden säilytykseen, ja dymosin jo reunaan nimetkin, jotta pysyy molempien paperit erillään. :) Kynäpurkki on siitä kolmen purkin sarjasta.. ja jälleen piti päästä dymoamaan. :D

Näiden lisäksi Ikeasta lähti mukaan tauluhylly joka vielä odottaa seinään kiinnitystä, parit kehykset sekä lakanat. :) Ei siis mikään turha reissu ollut!


P.S Habitare-messut alkoi tänään Helsingin messukeskuksessa, ja sieltä voi käydä bongaamassa vaikkapa ystäväni Annan upean Ecopilt-lampun! Habitaren yhteydestä löytyy siis EcoDesing-erikoisnäyttely, jossa on nyt esillä ekologisia valaisimia. Anna pääsi kovaan seuraan, mutta ei kyllä kalpene yhtään. :)

2 kommenttia:

  1. Tuota lamppua katselin myöskin, ja ajattelinkin huomenna sen käydä itselleni nappaamassa! :) Meidän sisustusmaku taitaa passata yhteen. :D

    VastaaPoista
  2. annnn: Joo niin näyttäis. :D Hyvä maku. ;D

    VastaaPoista