4. helmikuuta 2011

Hyrrä

Tv:tä katsellessa syntyi hyrrä-heijastin. Niiden lapsuuden vappuhyrrien muodon mukaan.. :) Sama muotohan löytyy perinteisistä joulutortuistakin, mutta torttu-heijastin ei kuulosta kivalta.. ;)


Tarvikkeet: Harmaata askarteluhuopaa, itseliimautuvaa heijastinkangasta, tummanharmaa nappi, rintaneulatausta ja kuumaliimaa.


Tämä pääsi koristamaan olkalaukkua. Tuli ihan hauska. :) Vois tehdä vielä tuohon viereen vähän pienemmän vaikka jostain värikkäästä huovasta...

7 kommenttia:

  1. Nätti! Itsekin oon yrittänyt etsiä tuota heijastinkangasta jostain. Eurokankaassa myivät eioota. Hyrrämielikuva on tosiaan parempi. ;)

    VastaaPoista
  2. Petra Ilona: Kiitti. Itse oon ostanut tuota ihan citymarketista. :) Aika kallistahan tuo siellä on, mutta muualtakaan ei oo löytynyt..

    VastaaPoista
  3. Anttilasta saa myös, lasten ulkovaatteisiin tarkoitettujen liimapaikkojen vierestä löytyy, ompeluhyllyltä! :) Tosin hinnoissaan kyllä on...

    VastaaPoista
  4. Jenkka: Varmaan Anttilassa myydään ihan tätä samaa kuin cittarissakin, ja hinnatkin on yleensä aika samat.. yhtä suolaiset. :> Mutta mikäpä ei maksaisi, ja vaikka pieneltä palalta tuntuukin niin yllättävän monet heijastimet siitä yhdestä palasta tekee. :)

    VastaaPoista
  5. Onpa tosi kivan näköinen! Mä oon sellanen nappihamsteri ja päätin, että nyt niitä täytyy alkaa käyttää eikä vain kerätä. Kivasti tähänkin nappi sopii! =)

    VastaaPoista
  6. Hahhaa, mainio idea :D Torttu-heijastinhan on hyvä nimi !

    VastaaPoista
  7. Kati: Kiitti. :) Joo napit on hauskan näköisiä koristeinakin vaikka missä. :)

    Emma: Joo, torttumielikuva on omaan mieleen ainakin syöpynyt aika syvälle. :D vielä kun tekisi beigestä huovasta ja koristaisi ruskealla napilla. :D

    VastaaPoista