13. toukokuuta 2013

Astereita ja ruusuja äideille


Tämän vuoden äitienpäiväkortit syntyi taas sarjatyönä samoista tarvikkeista, mutta tein silti jokaisesta vähän erilaisen.



Tarvikkeina käytin vaaleanpunaista kätköistäni löytynyttä paperia, kakkupapereita, vaaleanpunaista ohutta satiininauhaa, puolihelmiä, sekä kukkakuvia Tildan ihanasta vintagehenkisestä kukka- arkista, jonka kuvia meillä on seinälläkin.






Kortit menivät äidille, mummulle sekä anopilleni, joita kaikkia käytiin eilen onnittelemassa. Eilen olikin ihan mahtava aurinkoinen ilmakin! Tänäänkin ilma on näyttänyt hyvältä, mutta itse olen katsellut sitä sohvanpohjalta käsin, kun joku kevätpöpö pääsi yllättämään... Menisi nyt pian ohi, tässä kun olisi kaikenlaista tehtävää! :D


2 kommenttia:

  1. Kauniita. :) Toivottavasti pöpö paranee pian, täälläkin se ehti jo vierailla pari viikkoa takaperin. Onneks tänä keväänä allergia sentään jätti tulematta, viime keväänä se piinas monta kuukautta. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Ainakin mulla on nyt jo parempi olo, kun päivän oon vaan rehdisti levännyt ja nukkunut.. että jospa se tästä. :) Mulla kyllä allergiakin vaivaa aina näin keväällä ja kesällä, mutta sen kanssa onneksi pärjää kun on hyvät allergialääkkeet. :)

      Poista