15. maaliskuuta 2015

Viikonlopun parhaita


Viikonlopun paras juttu: Ystävät! Saatiin yökyläilemään ystävä kaksikuukautisen vauvansa kanssa. Vietettiin aikaa rauhassa, tehtiin ruokaa, shoppailtiin vähän ja nähtiin myös toista ystävää ähkyöverisyöminkien merkeissä. :D Teki niin hyvää nauraa vedet silmissä ja viettää kunnolla aikaa ystävien kanssa. Ihana viikonloppu! Parasta oli myös niin keväiset kelit, että kaupungilla tarkeni mainiosti kevättakissa koko eilisen päivän.

Viikonlopun parhaat mietteet: Oon tyytyväisenä mietiskellyt kuluneita paria viikkoa; paljon kiireitä, paljon aikataulutettuja päiviä, mutta paljon tosi hauskoja hetkiä ja kivoja juttuja on tapahtunutkin. Meillä on käynyt viime viikkoina aika paljon vieraita, ja lisäksi ollaan itsekin oltu paljon menossa. Ja se on ihan parasta! Tulkaa ystävät useammin käymään! Onneksi ensi viikollekin on kyläilysuunnitelmia puolin ja toisin.



Sunnuntain paras herkku: "Mitä-kaapista-löytyy" -piirakka, josta tuli tosi herkkua! Pohjaksi sunnuntain ruisperunataikinapohja, täytteeksi pororouhetta, savukinkkua, fetajuustoa, punaista ja keltaista paprikaa, parsakaalta ja minitomaatteja. Kerman puuttuessa sovelsin vähän, ja sekoitin munien kanssa maitoa ja creme fraichea (jota löytyi purkin pohjalta ehkä parin ruokalusikallisen verran), sekä ripauksen mustapippuria ja suolaa. Laitoin yhden kananmunan enemmän kuin normaalisti (eli kolme munaa), ja ihan hyvin täyte hyytyi näinkin. Päälle ripautin vielä juustoraastetta.



Paras uusi sisustus-/käyttötavara: Ystävältä lahjaksi saadut Design Lettersin keittiöpyyhkeet, niin ihanat!



Paras käsityöjuttu: Sain vihdoin annettua myös koko alkuvuoden valmiina hilloamani vauvan tilkkupeiton saajalle, joten tarkempaa postausta tästäkin on tulossa piakkoin! Kyseessä on ensimmäinen tekemäni tilkkutyö, ja olen kyllä lopputulokseen tosi tyytyväinen. Saajakin onneksi tykkäsi (ja äitinsä myös), joten olen iloinen!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti