30. marraskuuta 2015

Adventti


Mihin nämä päivät ja viikot oikein vierii, kun eilen oli jo ensimmäinen adventti? Ja jouluun on enää kolme ja puoli viikkoa! Me viriteltiin vähän joulua kotiin viikonloppuna, kun laitettiin osa jouluvaloista ja joulukoristeista paikalleen. Osa koristeista hakee vielä paikkojaan, sillä uudessa kodissa kaikki täytyy miettiä taas uusiksi. :) En myöskään oo vielä onnistunut muistamaan, että mihin ihmeeseen muutossa pakkasin joululiinan ja viime jouluksi ompelemani tyynynpäälliset... Ne on varmaan jossain vaatehuoneen perimmäisessä nurkassa olevassa laatikossa, koska toukokuussa muuttaessa joulujutut oli aika kaukaisia. No, eiköhän ne jostain löydy kun vaan ehtii vähän kaivella. :)





Viikonloppuna saatiin mun vanhemmat pikaiselle vierailulle, käytiin porukalla herkuttelemassa ravintolassa ja kierreltiin äidin ja siskon kanssa kaupungilla. Mitään en kyllä tällä kertaa ostanut, mutta oli silti tosi mukavaa.



Kahville kaveriksi viikonlopuksi leipaisin mariannerahkakääretortun. Tää on muuten ihanaa myös sellaisena vähän kohmeisena pakkasesta otettuna... Ei kylläkään säily pakkasessa kovin pitkään, vaan näköjään hupenee sieltä aika pian. :D

3 kommenttia: