15. helmikuuta 2017

MURU virkattu vauvan siksak-peitto ♥ OHJE! ♥


Nyt on vihdoin valmiina lupailemani ohje virkkaamaani vauvan siksak-peittoon, joka sai nimekseen lopulta luonnollisesti Muru. :) Ohje löytyy PDF-tiedostona täältä, josta se on helppo avata ja vaikka tulostaa talteen. Lisään ohjeen myös blogin oikeaan sivupalkkiin, joten sieltäkin se löytyy jatkossa. Tässä alla ohjeesta kuvankaappaus, mutta kannattaa avata ohje mieluummin PDF:nä koska se on selkeämmin luettavissa. :)


Tätä ohjetta ei valitettavasti ole koevirkattu ohjeen kirjoittamisen jälkeen kokonaisuudessaan, joten jos virheitä ilmenee niin pikaista ilmoitusta minulle niin korjaan - vaikka yritin kyllä olla huolellinen. :) Ja jos teette Muru- peittoja muruillenne, niin jättäkäähän kommenttia kommenttiboksiin!

Virkkauksen iloa!


6 kommenttia:

 1. Kiitos ihanasta ohjeesta! Peittoa on tullut ihailtua moneen otteeseen, joten ehkäpä heinäkuussa syntyvä siskonlapsi saa tällaisen ristiäislahjaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olepas hyvä! Kiva kuulla :) Ja voi, virkattu peitto olis kyllä ihana ristiäislahja!

   Poista
 2. Kiitos, tämä tulee käyttöön. Mulla oli aikeissa tehdä reiätön versio omasta peitosta (http://kotikutoista.blogspot.fi/2010/03/vihdoinkin.html) jo aiemmin, kun se vuotaa kylmää. Nyt ei tarvitse ajatella ohjeen kirjoittamista, kun tekee vaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kun kiva kuulla :) Sit vaan tekemään! Mäkin halusin nimenomaan reiättömän ja tiivin peiton, jotta se olisi lämmin. Ja tämä kyllä on. :)

   Poista
 3. Jes, tätä on odotettu! Kiitos! :)
  Anni/Needles and Roses

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kun kiva! Sit vaan virkkaamaan :)

   Poista